För 3 år sedan idag blev Moi och Gråis föäldrar för första gången. Temat blev den här gången Mega Man. Ett TV-spel som Jenny har suttit många timmar med. Rekommenderas varmt. Det ska vara på Nintendo 8 bit. 😛

Moi med kullen.

Lilla paddtjejen, hon skulle få heta Mindy i sitt nya hem, i stamtavlan heter hon Gemini Laser Ciel. Ciel är en kvinnlig forskare i Mega man, Gemini Laser är det vapen man får då man besegrar bossen Gemini Man i Mega Man 3.

Rödingarna. Den ena fick namnet Atomic Fire som är det vapen Mega Man får då Mega Man besgrar bossen Heat Man i Mega Man 2. Den andra heter Fire Storm Jonas och vapnet Fire Storm får Mega Man då han besegrar bossen Fire Man i Mega Man 1. Jonas fick han heta efter en männsklig Jonas som fyller år den 24/2. Vi kallade dem Jonas och anti-Jonas, i sina nya hem heter de Max och Norton.

Jonas och anti-Jonas 15 veckor och leveransklara.

Lilla Mindy med väldens sötaste lasernos <3

Från vänster Norton, Mindy och Max.

Stor Max!<3

En av mina favortitbilder på Norton! <3 det är Nina som har fotat den fina bilden!

Finaste Mindy! <3

Grattis Mega Menkullen 3 år!

// The Rex Dandy Crew